Windcorp Stockholm

 


butik stockholm

Karta, Kontaktuppgifter & Öppetider

Vår nyaste butik ligger i hjärtat av Östermalm. Butiken är en sammanslagning av våra två tidigare butiker, Windcorp och Porst Musik.

 

Följ butiken på

 @windcorpstockholm


 Bert

Bert

Bert Vikström började hos Porst musik -87 och fick sin träning som reparatör av Werner Porst. Han spelar på flertalet träblåsinstrument, men föredrar att få spela på barytonsaxofonen. Bert är vår butikschef.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Bert

 

 


 

Anders

Anders är vår senaste import. Ända ifrån Cleveland, Ohio via Schilke i Chicago har han nu landat i vår Stcokholmsbutik. Har tidigare även jobbat på Greenhoe Custom Trombones. Är en mästare på brassinstrument, men tar även gärna hand om saxofoner av alla dess slag.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Anders

andreas svensson 

Andreas

Andreas har förverkligat en gammal dröm och kommit in på Polishögskolan. Därför kommer ni att få se lite mindre utav honom under den närmaste tiden. Han kommer dock att hjälpa till på lördagar och vid andra högtidliga tillfällen.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Andreas

 

cornelia 

Cornelia

Cornelia Björklund är född och uppväxt i Norge där hon också fick gesällbrev som träblåsinstrumentbyggare. Efter praktik hos Tyska flöjttillverkaren Michael Lederer arbetade hon på reparationsverkstad i New York ett tag innan hon värvades hon till vår Stockholmbutik. Cornelia är dessutom en fena på att spela altsax.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Cornelia

 

 

Dan

Vårt senaste tillskott är också träblåslärare på vår musikskola Windplay. Spelar i flera av Stockholms bästa storband samt frilansar. Kan allt om munstycken, rör och gamla saxofoner.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Dan

 


 

Peter

Peter Larsson har delat sin tid hos Porst Musik i 15 år med jobbet som klarinett- och saxofonlärare. Han hjälper numer endast till butiken vid behov, men är fortfarande en av företagets bästa klarinettister.

Tel 08-32 62 62  Mejla Peter

 
Olle  

Olle har jobbat i alla våra butiker. Porst, Upplandsgatan, Malmö, Göteborg under sina studieår på folkhögskolor och musikshögskola.  Nu är han tillbaka i Stockholmsbutiken och hjälper dig gärna med frågor om träblåsinstrument, munstycken, ligaturer och instrumentvård. 

Olle är även ansvarig för Windplay, vår musikskola. 

 

Mejla Olle

Tel:08-32 62 62