Butikschef till Windcorp i Stockholm!

Älskar du musik, spelar du musikinstrument eller kanske till och med blåsinstrument? Är du en person som gillar att gå på konserter eller till och med arrangera dem? Är du även en organiserad och positiv person som vill ingå i ett härligt team? Då är det här jobbet för dig!

Butikschef sökes till Windcorp i Stockholm

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start snarast eller enl. ök. Windcorp har 6 månaders provanställning. Du kommer få ta del av produktutbildningar hos våra leverantörer och delta i Clinics med världsartister. Du kommer tillhöra ett gott gäng med varm gemenskap. Vi erbjuder dig fast lön, kollektivavtal med Handels och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Det finns även ett stimulerande bonussystem inom företaget som du får ta del av. Du kommer vara i centrum av Windcorps blåsmusikvärld.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
Som butikschef har du en övergripande roll där du är med och utvecklar Windcorps nätverk. Du kommer även att vara involverad i våra sociala kanaler, utställningar och event i butiken samt driva butiken och personalen framåt. En stor del av rollen innefattar försäljning i butiken men även via telefon. Våra kunder varierar från nybörjare till professionella i alla åldrar vilket innebär att du behöver vara lyhörd och kunna anpassa din säljteknik utefter detta. Vår butik i Stockholm är väletablerad och har goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du?
Du har stort intresse för musik och instrument och då gärna av blåsinstrument. Du har erfarenhet av butiksarbete samt gärna personalansvar och har en utpräglad känsla för service och kundorientering samt brinner för försäljning. Som person är du noggrann, strukturerad, lyhörd, lösningsorienterad och älskar att ta kontakt med nya människor. Du gillar att driva projekt, att klara att hålla ett högt tempo och är ansvarstagande. Vi ser god samarbetsförmåga och teamkänsla som självklarheter för vår nya butikschef och du drivs av att nå uppsatta mål samt att vilja utveckla dig själv och verksamheten. Svenska samt engelska behärskar du i tal och skrift. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid din personlighet i den här tjänsten.

Om verksamheten:
Windcorp finns i Göteborg, Stockholm och Malmö och är ledande butiker för blåsinstrument, service och reparationer. Windcorp har jobbat med postorder och ehandel sedan länge och vi är beredda att ta vår e-handel till nästa nivå med en ny plattform lanserad hösten 2019. Windcorp ingår i Javi Musik som är grossist inom blåsinstrument, som grundades 1994. Den första butiken inom Windcorp startade 1977.
Tillsammans förser vi marknaden med instrument och tillbehör från världens främsta leverantörer. Våra leverantörer kommer från ett stort antal länder över hela världen och vår passion är att förse våra kunder med de bästa produkterna för att bidra till att skapa och framföra musik. Vi på Windcorp arbetar med fantastiska produkter, leverantörer, kollegor och kunder. Vi är alla passionerade verkare inom musikvärlden. Vårt huvudkontor och lager ligger i Mölndal-Göteborg. Vi kan blås.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat. I den här rekryteringen har Windcorp valt att samarbeta med Poolia.

Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Marin Kurzwelly på martin.Kurzwelly@poolia.se

Läs mer oss på http://www.windcorp.se http://www.javimusik.se

Stad: Stockholm
Sista ansökningsdag: 29 november
Omfattning: Tillsvidareanställning
Referensnummer på Poolia: 55160