I dessa känsliga tider

Vi går just nu alla igenom en känslig tid när det är viktigt att vara rädda om varandra och vår omgivning. På Windcorp gör allt för att hålla musiklivet igång samtidigt som vi vidtar de åtgärder vi kan för att minska smittspridningen. Här ger vi lite tips om vad du som musikälskare kan göra för att denna tid ska bli så dräglig som möjligt.

Windcorp / Javi Musik AB bevakar händelseförloppet och utvecklingen av Coronaviruset Covid-19 och följer de riktlinjer som kommer från Folkhälsomyndigheten. I dagsläget finns ingen rekommendation att hålla butiker stängda. Våra butiker i Stockholm, Malmö och Göteborg (Mölndal) har än så länge ordinarie öppettider och även webbutiken skickar ordrar som vanligt. Obs! I butikerna har vi nu "Swing-By" där du kan betala mot faktura. Kontakta din närmaste butik för mer info.

 

Lite tips från oss:

  • "Musikevenemang" är vanligtvis ett forum där Svenska musikaktörer och musiker kan tipsa om kommande spelningar, konserter, mm. I stället för fysiska konserter har vi nu riktat in oss på musikupplevelser som sänds "online". Tipsa oss eller lägg gärna själv in ett evenemang om du vet något onlineevenemang som du tror fler skulle vara intresserade av. Allt för att lyfta våra musiker och samtidigt skapa härliga upplevelser för oss alla.
  • Buffet Crampons Facebooksida har spelningar nästan varje kväll. Här kan du se och lyssna på riktigt duktiga blåsmusiker. 
  • Lyssna gärna på någon av Windcorps Spotifylistor.
  • Behöver du bättra på ditt trumpetspelande? Här tipsar vi om Gratis trumpet- och trombonlektioner.
  • Varför inte passa på att vårda ditt brassinstrument?!

Fler tips på väg :)