Säljare sökes

Windcorp Stockholm söker säljare

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår butik i centrala Stockholm. Du som gillar försäljning, att möta olika kunder, helst spelar blåsinstrument och har god datorvana är mycket välkommen att söka tjänsten som butikssäljare.

Windcorp Stockholm söker butikssäljare.

2023-04-24

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår butik i Stockholm.
Tjänsten är intermittent, timmar vid behov.
Du som gillar försäljning, och att möta olika kunder, helst spelar blåsinstrument och är van att jobba med datorer är mycket välkommen att söka tjänsten som butikssäljare.

Vem är du?

Älskar du musik? Spelar du något blåsinstrument? Är du en organiserad, positiv person som vill ingå i ett kul gäng? Vi söker dig som tycker om högt tempo, Du är flexibel och gillar att hålla koll på många saker samtidigt
Du har goda datorkunskaper, har du dessutom körkort så är det ett stort plus.


Dina Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av rådgivning och försäljning av olika blåsinstrument, tillbehör och noter, både i butik och via telefon och mail.
I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål samt kartlägga behov. Våra kunder varierar från nybörjare till professionella i alla åldrar. Försäljningen sker både i butik, telefon och via vår hemsida. Vi är ett litet team så alla delar av butiksarbete kommer att förekomma inklusive paketering av order.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper inom musik, allra helst av blåsinstrument, samt erfarenhet av butiksförsäljning.
Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad.
Svenska samt engelska behärskar du i tal och skrift.
Vi ser god samarbetsförmåga och team-känslan som självklar för vår nya Windcorp-säljare
Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen
Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar
Gymnasieexamen är önskvärt. Tidigare säljerfarenheter meriterande.

Om tjänsten

Vi söker en resurs som kan jobba varierande vid behov. Schemaläggning sker månadsvis.
Arbete är i första hand förlagt måndag till fredag men räkna även med att arbete på lördagar är aktuellt. Vi gör även en del event och utställningar under året utanför ordinarie arbetstid.


Lön

Fast timlön, kollektivavtal med Handels.
Frågor om tjänsten och skriftlig ansökan med CV skickas till: andreas@javimusik.se


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat