Säljare sökes

Windcorp Göteborg söker säljare

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår butik i Mölndal. Du som gillar försäljning, att möta olika kunder, helst spelar blåsinstrument och har god datorvana är mycket välkommen att söka tjänsten som butikssäljare.

Mölndal 22-10-27

Vem är du?

Älskar du musik? Spelar du något blåsinstrument? Gillar du att gå på konserter? Är du en organiserad, positiv person som vill ingå i ett kul gäng? Vi söker dig som tycker om högt tempo, är ordningsam och har det där ”lilla extra tänket”. Du är flexibel och gillar att hålla koll på många saker samtidigt

Om du har goda datorkunskaper och har erfarenhet av Pyramid, är det ett plus. Likaså om du har körkort.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

 

 

Dina Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av rådgivning och försäljning av olika blåsinstrument, tillbehör och noter, både i butik och via telefon och mail.

I rollen som säljare är det viktigt att du är lyhörd för kundens önskemål förstå kundens behov. Våra kunder varierar från nybörjare till professionella i alla åldrar. Försäljningen sker både i butik, telefon och via vår hemsida. Vi är ett litet team så alla delar av butiksarbete kommer att förekomma, inklusive paketering av order.

 

Din profil

  • Vi ser gärna att du som söker har goda kunskaper inom musik, allra helst av blåsinstrument, och erfarenhet av butiksförsäljning. Du som söker har en utpräglad känsla för service och kundorientering och förhoppningsvis brinner för försäljning.
  • Vi värdesätter ett gott ordningssinne och förväntar oss att du har ett naturligt utåtriktat arbetssätt. Som person är du noggrann, lyhörd och lösningsorienterad.
  • Som säljare är du mycket social och älskar att ta kontakt med nya människor, klarar att hålla ett högt tempo och är ansvarstagande.
  • Svenska samt engelska behärskar du i tal och skrift.
  • Vi ser god samarbetsförmåga och team-känslan som självklar för vår nya Windcorp-säljare
  • Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa köpupplevelsen
  • Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar
  • Gymnasieexamen är önskvärt. Högskoleutbildning, och utbildning inom handel är ett plus.

 

Om tjänsten

Vi söker en deltid på minst 70% och är ett vikariat som sträcker sig fram till juni 2023, men möjlighet till förlängning. Vid behov kan tjänsten komma utökas.

Arbete är i första hand förlagt måndag till fredag men räkna även med att arbete på lördagar är aktuellt 1-2 gånger i månaden. Vi gör även en del event och utställningar under året utanför ordinarie arbetstid.

Du kommer att ha ett fast schema som görs tillsammans med butikschefen.

 

Lön

Fast lön,  kollektivavtal med Handels.

Frågor om tjänsten och skriftlig ansökan med CV skickas till:  andreas@javimusik.se

 

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat