Tips: skolflöjt + handgjorda silvermunstycken

Om du idag spelar på en skolflöjt och funderar på att byta upp dig till en bättre modell har vi ett hett tips. Just nu har vi riktigt bra priser på handgjorda japanska munstycken.

När det är dags att byta upp sig från en vanlig skolflöjt till en lite bättre modell är det vanligt att man väljer en modell med munstycke i sterlingsilver. Dessa brukar ligga i prisklassen 9000 - 14000 kr. Det finns även modeller med silvermunstycken som ligger i prisklassen kring 25000 kr. En stor skillnad är då att dessa modeller har sk. handgjorda silvermunstycken. Även om materialet (sterlingsilver) är det samma är det stor skillnad att spela på ett riktigt handgjort munstycke. Det ligger mycket arbete bakom ett handgjort munstycke och priset på dessa är därmed mycket högre.

Just nu erbjuder vi ett antal handgjorda Pearlmunstycken som vanligtvis kostar 9500 kr för endast 4500 kr.

Om du har en bra, väljusterad skolflöjt kan det vara smart att bara byta munstycket. Om du behöver en ny flöjt kan du kombinera exempelvis skoflöjten Pearl PF-505 för 4995 kr med ett extra handgjort munstycke. Just nu skulle priset för detta bli 9495 kr.

Om detta för dig nyfiken kan du kontakta någon av våra butiker så kan vi skicka flöjter och munstycken för provspelning.

Bookmark and Share

Varor som nämns i nyheten

Skolflöjt med fyllig och stabil klang. Lämpli...
6500 kr
Uppgradera din flöjt med ett handgjort japans...
( 5850 kr)
4500 kr
Art nr. PEA90