Produkter   » MIKROFONER » Blåsmikrofoner » DPA CORE 4099-S Loud Instrumentmikrofon Saxofon/Brass

DPA CORE 4099-S Loud Instrumentmikrofon Saxofon/Brass

DPA CORE 4099-S Loud Instrumentmikrofon Saxofon/Brass

Mikrofon DPA CORE 4099-S Loud

Nu kan du få studiokvalité vid live-spelning med danska mikrofontillverkaren DPAs blåsmyggor!


DPA är kända för sitt breda sortiment av extremt väldyggda mickar som tål extrema förhållanden. De har använts vid inspelninga av allt från NASAs raketuppskutningar till att spela in valljud för BBC. I Sverige är SVT en stor anvandare av DPA-mickar.

CORE är en uppgraderat variant av DPAs prisbelönta d:vote-serie med mer klarhet i hela registret. CORE erbjuds i två varinater: LOUD som klarar upp till 142 dB och EXTREME som klarar hela 152dB. I de flesta fall är LOUD-serien fullt tillräcklig, men vi mickning av trummor och de värsta leadtrumpetarna kan EXTREME vara ett alternativ.DPA CORE 4099-S Loud är framtagen för saxofonister, men funkar lika bra för diverse brassinstrument. Med endhandfattning monterar du den snabbt och enkelt på klockstycket. Tack vare den flexibla svanhalsen kan du rikta den i olika vinklar för bästa resultat.

Dessa mikrofoner passar även utmärkt till akustisk gitarr, fiol och kontrabas med alternativa hållare. Dessa kan beställas separat eller som original. Leveranstiden är bara några dagar. Med hållaren UNIVERSAL kan micken även användas på tvärflöjt och klarinett.


  • Sladden har ett hölje av kevlar vilket gör det praktiskt taget omöljligt att glapp och knaster ska uppstå med tiden. Sladden är numera löstabar och utbytbar.
  • Drivs med standard 48V phantom power från mixer eller dyl. XLR-omkopplare med beltclip ingår.
  • Kompatibel med hjälp av olika adaptrar (tillval) med samtliga trådlösa system på marknaden.
  • Levereras i ett kompakt, tåligt etui med bl. a vindskydd.
  • Kända användare av DPA: Nils Landgren, Randy Brecker, Wayne Shorter m.fl

Denna mygga ger en mycket naturtrogen ljudbild. Vi har provexemplar i alla våra butiker som du är välkommen att provspela.

Bookmark and Share

Mer information: http://www.dpamicrophones.com/passar även bra för brassinstrument

Artnr: Benämning: Pris: Antal:
DPA135 Mikrofon DPA CORE 4099-S Loud Saxofon/Brass 5500 kr/st

Tillbaka