Produkter   » MUNSTYCKEN » Munstycken Träblås » Saxofon » Altsax » Munstycke JodyJazz DV NY Altsax

Munstycke JodyJazz DV NY Altsax

Jody Jazz
Munstycke JodyJazz DV NY Altsax

Jody Jazz DV NY är ett av de mest kompletta munstycken vi stött på. Även om du i vanliga fall spelar på ebonitmunstycken på altsax får du inte missa att prova denna pärla.

De flesta munstycken har både styrkor och svagheter. Ett munstycke som ger värme och fokus i låga registret kanske känns smalt och nasalt i det höga registret och tvärtom. DV NY är helt unikt då det tack vare sin stora kammare ger ett varmt sound som för tankarna till ebonitmunstycken som Otto Link och Meyer. För att ytterligare öka volymen på kammaren har Jody skapat ett "second window"- en utökad kammare där rörbladet blir en del av kammarens vägg.

Det första man tänker på när man provspelar munstycken är att det så egalt och eliminerar många "skarvar" som dyker upp när man spelar en kromatisk skala. Det tycks jämna ut tonerna så stängda toner blir mer öppna och tvärtom. Munstycken är enormt lättspelat från lägsta tonen till högsta och du känner att du har full kontroll.

Vi vill utfärda en varning. Detta munstycke är inte billigt. Det kan vara farligt att provspela då det är väldigt beroendeframkallande.

Munstycket levereras med en Rico H-ligature och en liten kapsel som bara sitter längst ut på tippen.

Öppningarna 5 & 6 är populärast

Bookmark and Share
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
JOD142 Munstcke JodyJazz Altsax DV NY 5 6400 kr/st
JOD143 Munstcke JodyJazz Altsax DV NY 6 6400 kr/st
JOD144 Munstcke JodyJazz Altsax DV NY 7 6400 kr/st

Tillbaka