Produkter   » MUNSTYCKEN » Munstycken Träblås » Saxofon » Altsax » Munstycke PlayNick Altsax

Munstycke PlayNick Altsax

PlayNick
Munstycke PlayNick Altsax

Om du föredrar att spela med rör från Légère är detta ett munstycke du måste prova.

Nick Küchmeier från Österike har sedan han startade sitt företag, PlayNick, haft målet att tillverka klarinett- och saxmunstycken som både är lättspeladade och ger maximal klangfärg. Mottagandet från musiker var positivt och företaget växte succesivt.

Det stora steget framåt för PlayNick kom i samband med lanserandet av PlayEasy-serien 2008. Nick såg hur andelen musiker som spelade på de syntetiska rörblanden från Légere blev fler och fler. Alla tidigare munstycken på marknaden var anpassade för traditionella trärör. Légère fungerar naturligtvis utmärkt på dessa munstycken, men genom gedigen forskning (bland annat med hjälp av KTH i Stockholm) utvecklade Nick munstycken som genom sin design ger ett ännu bättre resultat med dessa syntetrör.

Vi på Windcorp hörde talas om dessa nya PlayEasy-munstycken genom musiker som lyckats beställa munstycken direkt från Österrike och var mycket nöjda. Därmed ökade antalet förfrågningar från andra kunder om vi kunde ta upp dem i vårt sortiment. Genom vår nära samarbete med Légère blev vi introducerade till Nick och nu kan vi erbjuda dem i vårt sorment.

LM1: Munstycke för klassisk musik med oöverträffad respons, dynamik och sound. Speciellt designad för att spelas med rör från Légère

LM2: En något större öppning med med samma egenskaper som LM1. Vilken som passar dig bäst kan du bara själv avgöra.

Bookmark and Share
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
NICK112 Munstycke PlayNick Altsax LM2 1895 kr
SuperSale 1195 kr/st

Tillbaka