Produkter   » SORDINER » Trumpet & Kornett » Sordin Soulo Mute Harmon aluminium/koppar

Sordin Soulo Mute Harmon aluminium/koppar

Soulo Mute
Sordin Soulo Mute Harmon aluminium/koppar

Soulo Mute Harmonsordin

"...Meiner Meinung nach ist damit der Derzeit best Harmon Mute auf dem Markt - Klang unt Intonation überzeugen"

Meningen ovan kommer från tyska tidskriften Sonics recencent som har gjort ett test av Soulo Mutes nya harmonsordin och kan översättas till: Enligt min mening är den för närvarande marknadens bästa harmonsordin - dess klang och intonation övertygar. Slut på språklektionen och över till själva sordinen:

Vi förknippar Soulo Mute med innovativa lösningar, och efter succén med sina unika bucketsordiner har man breddat sortimentet.

Premiummodell

Mike & Elena Jarosz som tillverkar Soulo Mute ville återuppfinna en harmonsordin som levererade rätt typ av sound, men som var lättspelad och stämde perfekt. Den slutgiltiga designen består av en kombination av aluminium och koppar med en "stem" (rör) i plast. Mike hittade en unik lösning för att förbinda de två metallerna utan en kant eller skarv - en motod han nu har ett patent på.

Egenskaper

Denna harmonsordin är enormt lättspelad oavsett om du har "röret" i och använder sordinen som en Wah-wah, eller om du tar ut röret. Intonationen är grym och du får det typiska harmon-surret även i det låga registret i svagare nyanser. Om du gillar att spela med Harmonsordin kan vi rekommendera att du satsar på en Soulo Mute.

 Trumpetaren Adam Rapa ger ett smakprov:

Bookmark and Share
Artnr: Benämning: Pris: Antal:
SOULO13 Sordin Soulo Mute Harmon aluminium/koppar SM8525 1290 kr/st

Tillbaka