Windcorp Stockholm

 


butik stockholm

Karta, Kontaktuppgifter & Öppetider

Vår nyaste butik ligger i hjärtat av Östermalm. Butiken är en sammanslagning av våra två tidigare butiker, Windcorp och Porst Musik.

 

Följ butiken på

 @windcorpstockholm


 Bert

Bert

Bert Vikström började hos Porst musik -87 och fick sin träning som reparatör av Werner Porst. Han spelar på flertalet träblåsinstrument, men föredrar att få spela på barytonsaxofonen. Bert är vår butikschef.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Bert

 

 


 

Anders

Anders är vår senaste import. Ända ifrån Cleveland, Ohio via Schilke i Chicago har han nu landat i vår Stcokholmsbutik. Har tidigare även jobbat på Greenhoe Custom Trombones. Är en mästare på brassinstrument, men tar även gärna hand om saxofoner av alla dess slag.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Anders

 
cornelia 

Cornelia

Cornelia Björklund är född och uppväxt i Norge där hon också fick gesällbrev som träblåsinstrumentbyggare. Efter praktik hos Tyska flöjttillverkaren Michael Lederer arbetade hon på reparationsverkstad i New York ett tag innan hon värvades hon till vår Stockholmbutik. Cornelia är dessutom en fena på att spela altsax.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Cornelia

 

 

Dan

Vårt senaste tillskott är också träblåslärare på vår musikskola Windplay. Spelar i flera av Stockholms bästa storband samt frilansar. Kan allt om munstycken, rör och gamla saxofoner.

Tel: 08-32 62 62  Mejla Dan

 


 

Peter

Peter Larsson har delat sin tid hos Porst Musik i 15 år med jobbet som klarinett- och saxofonlärare. Han hjälper numer endast till butiken vid behov, men är fortfarande en av företagets bästa klarinettister.

Tel 08-32 62 62  Mejla Peter

 
Olle  

Olle har jobbat i alla våra butiker. Porst, Upplandsgatan, Malmö, Göteborg under sina studieår på folkhögskolor och musikshögskola.  Nu är han tillbaka i Stockholmsbutiken och hjälper dig gärna med frågor om träblåsinstrument, munstycken, ligaturer och instrumentvård. 

Olle är även ansvarig för Windplay, vår musikskola. 

 

Mejla Olle

Tel:08-32 62 62