Göteborg

Göteborgsbutiken slog upp portarna 1997. Från början hette den Nyköpings Musikaffär men bytte snart namn till Windcorp. 2016 flyttade butiken in i nybyggda lokaler i Mölndal. 

Kom gärna in och besök oss!

Länk till karta.

Kommer du med lokaltrafiken så välj hållplats Lackarebäck eller Krokslättsfabriker.
Tar du bilen till oss finns det 30 min parkering längs Göteborgsvägen (utanför Moogio) eller i mån om plats precis utanför butiksdörren. 

Följ oss på Instagram.

Vi kommer tillsvidare att minska våra öppettider något och stänger kl. 17 på vardagar.

Windcorp Göteborg
Göteborgsvägen 46
431 37 Mölndal

Telefon
031-82 92 33
E-post
goteborg@windcorp.se
Öppettider
Måndag - Fredag: 11:00 - 17:00
Lördag: Sommarstängt

Personal - Windcorp Göteborg

Gustav

Specialitet: Klarinetter

Kungsbackapôjken med den goa dialekten. Vår butikschef som studerade klarinett på Ingesund.

Pelle

Specialitet: Träblås, speciellt saxar, munstycken, rörblad, instrumentförsäkringar. 

Pelle började arbeta på Nyköpings Musikaffär 1999 och har i omgångar varit ledig för studier vid bl.a. Berklee College of Music, musikhögskolan och arbete som saxlärare. Utbildad träblåspedagog. 

Sven

Startade en gång i tiden fiman Brassdoktorn i Göteborg och fortsatte jobba hos oss när Brassdoktorn och Nyköpings Musikaffär slogs ihop och bildade Windcorp. Arbetar numera med reparationer på heltid.

Yuki

Importerad kvalitetsreparatör från Japan. Har rest jorden runt och har diplom från universitetet i Newark, England. Talar engelska, men även en hel del svenska.

Specialitet: Flöjt-, oboe- och klarinettreparationer.

Veronika

Veronika började sin musikkarriär på trumpet men bytte senare till saxofon. Hon har studerat Kandidat- och Musiker på Musikhögskolan i Örebro. Förutom extraarbete i vår Göteborgsbutik, finns även lärarjobb och frilans på repertoaren.

Henrik

Henrik började jobba i vår Göteborgsbutik 2018. Han är utbildad på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg med barytonsax som huvudinstrument. När han inte är i butiken ser man Henrik på scen med diverse saxofoner och klarinetter i handen.