Göteborg

Göteborgsbutiken slog upp portarna 1997. Från början hette den Nyköpings Musikaffär men bytte snart namn till Windcorp. 2016 flyttade butiken in i nybyggda lokaler i Mölndal. 

Kom gärna in och besök oss!

Länk till karta.

Kommer du med lokaltrafiken så välj hållplats Lackarebäck eller Krokslättsfabriker.
Tar du bilen till oss finns det 30 min parkering längs Göteborgsvägen (utanför Moogio) eller i mån om plats precis utanför butiksdörren. 

Följ oss på Instagram.

Under sommaren har vi lördagsstängt och butikerna har öppet till 17:00 på vardagar.

Windcorp Göteborg
Göteborgsvägen 46
431 37 Mölndal

Telefon
031-82 92 33
E-post
goteborg@windcorp.se
Öppettider
Måndag - Fredag: 11:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 14:00
Lördag 25 maj (utställning Blåsmusikens dag): Stängt
Lördag 8 juni (personalevent): Stängt
Söndagar:: Stängt
Alla röda dagar + Julafton, Nyårsafton, Påskafton & Midsommarafton: Stängt

Personal - Windcorp Göteborg

Gustav

Specialitet: Klarinetter

Kungsbackapôjken med den goa dialekten. Vår butikschef som studerade klarinett på Ingesund.

Veronika

Veronika började sin musikkarriär på trumpet men bytte senare till saxofon. Hon har studerat Kandidat- och Musiker på Musikhögskolan i Örebro. Förutom extraarbete i vår Göteborgsbutik, finns även lärarjobb och frilans på repertoaren.

Pelle

Specialitet: Träblås, speciellt saxar, munstycken, rörblad, instrumentförsäkringar. 

Pelle började arbeta på Nyköpings Musikaffär 1999 och har i omgångar varit ledig för studier vid bl.a. Berklee College of Music, musikhögskolan och arbete som saxlärare. Utbildad träblåspedagog. 

Sven

Startade en gång i tiden fiman Brassdoktorn i Göteborg och fortsatte jobba hos oss när Brassdoktorn och Nyköpings Musikaffär slogs ihop och bildade Windcorp. Arbetar numera med reparationer på heltid.

Yuki

Importerad kvalitetsreparatör från Japan. Har rest jorden runt och har diplom från universitetet i Newark, England. Talar engelska, men även en hel del svenska. Japanska går också bra.

Specialitet: Flöjt-, oboe- och klarinettreparationer.

Daniel

Tack vare en riktigt lyckad värvning har vi utökat verkstan med en väldigt kompetent brassreparatör. Daniel är uppväxt i trakterna kring Markneukirchen och har ett Mästarbrev i instrumentbygge. Han har dessutom ett förflutet som rockbasist.

Victor

Victor är klassisk saxofonist utbildad både på Ingesunds Musikhögskola och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Numera är han vår lageransvarige och ser till att du får varorna du beställer av oss. Emellanåt jobbar han även i vår Göteborgsbutik.