Windcorp Stockholm

Vår nyaste butik ligger i hjärtat av Östermalm. Butiken är en sammanslagning av våra två tidigare butiker, Windcorp och Porst Musik.

Välkommen in till oss i Stockholmsbutiken! Du hittar oss här...

Följ oss gärna på Instagram!

Under sommaren har vi lördagsstängt och butikerna har öppet till 17:00 på vardagar.

Windcorp Stockholm
Styrmansgatan 23
114 54 Stockholm

Telefon
08-32 62 62
E-post
stockholm@windcorp.se
Öppettider
Mån - Fre: 11:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 14:00
Söndag: Stängt
Alla röda dagar + Julafton, Nyårsafton, Påskafton & Midsommarafton: Stängt

Personal - Windcorp Stockholm

Hanna

Hanna är Windcorps sångfågel! Hon är utbildad musikalartist med 20 års turnerande i ryggsäcken. Om ni vill veta mer om andning- och stödteknik kan ni vända er till henne.
Hanna kommer senast från 4Sound Täby och är nu vår butikschef i Stockholmsbutiken.

Bert

Bert Vikström började hos Porst musik -87 och fick sin träning som reparatör av Werner Porst. Han spelar på flertalet träblåsinstrument, men föredrar att få spela på barytonsaxofonen. Bert arbetar både i vår verkstad och i butiken.

Anders

Anders är vår senaste import. Ända ifrån Cleveland, Ohio via Schilke i Chicago har han nu landat i vår Stockholmsbutik. Har tidigare även jobbat på Greenhoe Custom Trombones. Är en mästare på brassinstrument, men tar även gärna hand om saxofoner av alla dess slag.

Dan

Saxofonist och träblåsare i allmänhet som undervisar i kulturskolan, spelar i storband och allehanda konstellationer i jazzsammanhang, mest i Stockholmsområdet. Älskar instrument av alla slag! Dan jobbar som säljare i Stockholmsbutiken.

 

Leo

Saxofonist och träblåsare som studerat Jazz på Conservatory van Amsterdam. Han svarar gärna på alla möjliga frågor om sound, munstycken och musik i allmänhet. Leo jobbar som säljare i Stockholmsbutiken.