Windcorp Stockholm

Vår nyaste butik ligger i hjärtat av Östermalm. Butiken är en sammanslagning av våra två tidigare butiker, Windcorp och Porst Musik.

Välkommen in till oss i Stockholmsbutiken! Du hittar oss här...

Följ oss gärna på Instagram!

 

Windcorp Stockholm
Styrmansgatan 23
114 54 Stockholm

Telefon
08-32 62 62
E-post
stockholm@windcorp.se
Öppettider
Måndag - Fredag: 11:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 14:00
Söndag: Stängt

Personal - Windcorp Stockholm

Bert

Bert Vikström började hos Porst musik -87 och fick sin träning som reparatör av Werner Porst. Han spelar på flertalet träblåsinstrument, men föredrar att få spela på barytonsaxofonen. Bert är vår butikschef.

Calle

Calle är vår yngsta medarbetare. Han började jobba i vår Stockholmsbutik 2017. Calle är trumpetare, utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, och svarar gärna på frågor som berör brassinstrument.

Cornelia

Cornelia är född och uppväxt i Norge där hon också fick gesällbrev som träblåsinstrumentbyggare. Efter praktik hos Tyska flöjttillverkaren Michael Lederer arbetade hon på reparationsverkstad i New York ett tag innan hon värvades hon till vår Stockholmbutik. Cornelia är dessutom en fena på att spela altsax.

Anders

Anders är vår senaste import. Ända ifrån Cleveland, Ohio via Schilke i Chicago har han nu landat i vår Stockholmsbutik. Har tidigare även jobbat på Greenhoe Custom Trombones. Är en mästare på brassinstrument, men tar även gärna hand om saxofoner av alla dess slag.