Windcorp Stockholm

Vår nyaste butik ligger i hjärtat av Östermalm. Butiken är en sammanslagning av våra två tidigare butiker, Windcorp och Porst Musik.

Välkommen in till oss i Stockholmsbutiken! Du hittar oss här...

Följ oss gärna på Instagram!

Under sommaren har vi lördagsstängt och butikerna har öppet till 17:00 på vardagar.

Windcorp Stockholm
Styrmansgatan 23
114 54 Stockholm

Telefon
08-32 62 62
E-post
stockholm@windcorp.se
Öppettider
Mån - Fre: 11:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 14:00
Söndag: Stängt
Alla röda dagar + Julafton, Nyårsafton, Påskafton & Midsommarafton: Stängt

Personal - Windcorp Stockholm

Dan

Saxofonist och träblåsare i allmänhet som undervisar i kulturskolan, spelar i storband och allehanda konstellationer i jazzsammanhang, mest i Stockholmsområdet. Älskar instrument av alla slag! Dan jobbar som säljare i Stockholmsbutiken.

 

Bert

Bert Vikström började hos Porst musik -87 och fick sin träning som reparatör av Werner Porst. Han spelar på flertalet träblåsinstrument, men föredrar att få spela på barytonsaxofonen. Bert arbetar både i vår verkstad och i butiken.

Anders

Anders är vår senaste import. Ända ifrån Cleveland, Ohio via Schilke i Chicago har han nu landat i vår Stockholmsbutik. Har tidigare även jobbat på Greenhoe Custom Trombones. Är en mästare på brassinstrument, men tar även gärna hand om saxofoner av alla dess slag.

Leo

Saxofonist och träblåsare som studerat Jazz på Conservatory van Amsterdam. Han svarar gärna på alla möjliga frågor om sound, munstycken och musik i allmänhet. Leo jobbar som säljare i Stockholmsbutiken.