Windcorp Malmö

Malmöbutiken hade premiär i september 2007. Tidigare hette butiken KJM Brass & Träblås och lokalen har varit värd för musikaffärer sedan slutet av 60-talet. Under våren 2010 flyttade butiken runt hörnet till nya större lokaler.

Kom gärna in och besök oss! Du hittar oss här...

Följ oss gärna på Instagram.

Under sommaren har vi lördagsstängt och butikerna har öppet till 17:00 på vardagar.

Windcorp Malmö
Ö. Kristinelundsvägen 15
217 48 Malmö

Telefon
040-98 00 22
E-post
malmo@windcorp.se
Öppettider
Mån-Fre: 11:00 - 18:00
Lördag: 11:00 - 14:00
Söndag: Stängt
Alla röda dagar + Julafton, Nyårsafton, Påskafton & Midsommarafton: Stängt

Personal - Windcorp Malmö

Andreas

Andreas är Malmöbutikens butikschef och träblåsansvarige. Han är utbildad musiker och musiklärare på Musikhögskolan i Malmö, och är en driven saxofonist som sysslar med såväl komposition, arrangering och musikproduktion.

Christoffer

Christoffer drev tidigare butiken KJM Brass & Träblås i Knut Johanssons Musiks lokaler i Malmö. Han är utbildad trombonist på Musikhögskolan i Malmö och har verkat som professionell frilansmusiker i många olika sammanhang. Bl.a. som medlem i Tolvan big band.
Christoffer har över 20 år i branschen och vet det mesta om blåsinstrument. När han inte reparerar instrument på Windcorp i Malmö är leder han Öresound big band samt blåser trombon i jazzkvintetten Legacy Quintet.

Sho

Sho Yamaguchi kom från Japan till oss sommaren 2010. Han är utbildad på Yamahas reparatörsskola och har, efter att ha arbetat några år i japanska blåsbutiker, jobbat i Windcorps verkstad i Malmö. Sho har byggt upp en stor erfarenhet inom både brass och träblås och jobbar idag som träblåsreparationer på Windcorp i Malmö. Innehar även certifikat från Miyazawa flute.