Beställningsvaror

Vi samarbetar med de största tillverkarna i världen vilket innebär att vi har möjlighet att beställa de flesta produkter som du är intresserad av. Vi jobbar för att ha ett så brett sortiment som möjligt på lager men vissa produkter har vi valt att se som beställningsvaror.

Leveranstid

Leveranstiden kan variera mellan tillverkare och beroende på vad det är för produkt. En tuba kan ha leveranstid på 8 månader men en originalolja från samma tillverkare finns redo att skickas samma dag. 

Stora tillverkare så som Yamaha, Jupiter, Pearl, Jody Jazz och Vandoren har ofta ett stort lager och även depåer i Europa vilket gör att leveranstiden på specialbeställningar ofta landar på 2-3 veckor. 

Proffsinstrument från mindre tillverkare kan ha leveranstider från 3 månader och uppåt. För att vi ska vara säkra på att du vill ha produkten trots den långa leveranstiden ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Beställningsvaror

Beställningsvaror beställs särskilt till dig och köpet är därför bindande. Vi begär alltid en bekräftelse på att du vill ha varan givet det leveransdatum du har. Vi tar oss rätten att lämna en differens på leveranstiden då vi inte kan styra över hur snabbt det går från varje leverantör.