Uthyrning av professionella blåsinstrument

Är du i behov av en C-trumpet till orkesterns nästa konsert? Eller vill du prova att spela på ett riktigt proffsinstrument under en period? Att hyra via HyrFonden kan vara ett bra sätt att komma över tröskeln till att ta ett livsbeslut. Testa 4 månader till att börja med och se hur det känns! HyrFonden är en populär tjänst där vi i över 20 år hjälpt musiker i sin utveckling genom ett smidigare sätt finansiera sina instrument.

NU UTÖKAR VI HYRFONDEN
Det är inte bara skolungdomar som utnyttjar HyrFonden. En hel del vuxna har tagit chansen att testa på ett nytt instrument. Nu går HyrFonden in en fas som i första hand vänder sig till de som redan är rutinerade musikanter.

INTE BARA SKOLINSTRUMENT
Är du trumpetare och är sugen att spela flygelhorn en tid? Eller har du alltid drömt om att få spela  barytonsax? Det är nog många musikanter som går och drömmer om ytterligare instrument, men då biinstrumenten kostar lika mycket eller mer än huvudinstrumentet kan det vara svårt att motivera ett köp. Då är HyrFonden en perfekt lösning.   

EXEMPEL PÅ INSTRUMENT DU KAN HYRA:
Piccoloflöjt, altflöjt, sopransax, barytonsax, piccolotrumpet, flygelhorn, bastrombon, baryton, eufonium och mycket mer. Allt beror på vår lagersituation.

Hyresreglerna är i stort sett de samma som vid hyra av skolinstrument, det vill säga:

• Du kan hyra så länge du vill – dock minst fyra månader.
• Ingen start- eller uppläggningsavgift tillkommer.
• Du kan när som helst köpa loss instrumentet - kontant eller på avbetalning - och tillgodoräkna dig upp till 12 månaders hyra!
• Om du inte bor i närheten av en Windcorp-butik kan vi skicka instrumentet till dig mot en fraktavgift på 195 kr.

Dessa instrument kan inte beställas via vår hemsida. Beställning sker via telefon eller i butik.
För din och vår skull är en instrumentförsäkring obligatorisk för dessa instrument.

Ta kontakt med oss om du är intresserad att hyra något. Beroende på vår lagersituation kan det finnas tillfällen då vi tyvärr inte kan hyra ut vissa instrument.

Vi hyr endast ut nya eller tidigare uthyrda instrument.

Vi tar som regel kreditupplysning och förbehåller oss rätten att neka uthyrning.