Provspela instrument hemma

Funderar du på att investera i ett nytt instrument? Du vet väl om att vi skickar instrument för provspelning innan du bestämmer dig.


Du kan antingen besöka någon av våra butiker för att välja ut vilka instrument du vill ta hem och provspela, eller så kan vi skicka instrument till dig för provspelning - oavsett var i Sverige du bor.

        

 

Så här funkar det:

  • Sök i vår webbutik för att ta del av vårt utbud av nya och begagnade Instrument. 
  • Ring någon av våra butiker och tala med en säljare, så får du hjälp att välja ut ett lämpligt sortiment. Vår kunskap står till ditt förfogande.
  • Vi skickar instrumenten med Posten. Du får ett SMS när varorna kommit fram till ditt närmaste Postombud.
  • Frakt tillkommer enligt de priser du finner under Köp- och leveransvillkor. Eventuell returfrakt står du själv för.

Villkor för instrumentprovning

Provtid: Provtiden är en vecka.

Skador ska anmälas: Eventuella anmärkningar såsom repor och dyl. bör ske omedelbart efter uppackning.

Torka av instrumenten innan retur: Vi håller inget enskilt provsortiment, utan bland de instrument du tar hem finns förhoppningsvis ett som du kommer att behålla. Därför är det också viktigt att de instrument som kommer tillbaka är i lika gott skick som när du fick dem.

Retur: Du väljer själv vilket typ av transport du väljer för ev. retur (Posten, DHL, Bussgods osv.) Om du exempelvis väljer Bussgods är det viktigt att du kryssar i tjänsten utkörning annars kommer vi att debitera dig i efterhand för att få paketet från deras terminal till butiken. Vi kommer i efterhand att skicka en faktura om du väljer att behålla något instrument.

Tänk på att packa instrumenten noga. Notera hur de ligger när de kommer fram till dig. Försök att fixera instrumenten i etuiet så det inte skadas under transporten.

Läs mer