Provspela munstycken hemma

Ibland behöver man lite extra tid på sig. Därför erbjuder vi våra kunder en möjlighet att utan extra kostnad låna hem munstycken för provspelning. Besök någon av våra butiker eller ring oss. För dig som vill ha munstycken hemskickade tillkommer fraktkostnad. Vi har sysslat med detta i många år och det har varit en mycket uppskattad service. Tiotusentals blåsmusiker har fått tillgång till Sveriges största munstyckssortiment.

Om du vill ha munstycken hemskickade för provspelning

  • Sök gärna i vår webbshop för att ta del av vårt utbud. 
  • Ring någon av våra butiker och tala med en säljare, så får du hjälp att välja ut ett lämpligt sortiment. Vårt kunskap står till ditt förfogande.
  • Max 4 munstycken per provomgång.
Se alla munstycken här!

Villkor för munstycksprovning

Provtid: 7 dagar.

Skador ska anmälas: Eventuella anmärkningar på munstyckena såsom repor och dyl. bör ske omedelbart efter uppackning.

Använd bitskydd: Vid provspelning av träblåsmunstycken ska bitskydd användas. Vi skickar med bitskydd, vilka kan returneras i händelse av att du har egna. OBS Brutna bitskyddspaket kan inte returneras. Kostnaden för bitskydden anges på följesedeln.

Tvätta munstyckena innan retur: Vi håller inget enskilt provsortiment, utan bland de munstycken du tar hem finns förhoppningsvis ett som du kommer att behålla. Därför är det också viktigt att de munstycken som kommer tillbaka är i lika gott skick som när du fick dem.

Du måste tvätta munstyckena noga innan de återlämnas. Enklast tvättas de i ljummet vatten med en mild tvål. I annat fall kommer vi i efterhand debitera en avgift på 50 kr för rengöring.

Frakt och Retur: En total fraktkostnad på 125 kr tillkommer. Vi bifogar en returfraktsedel. De munstycken du inte vill behålla, lägger du tillbaks i kartongen, klistrar på returfraktsedeln och lämnar in hos ett ombud för PostNord.

Betalning: När varorna kommit i retur till oss, skickar vi en räkning på de eventuella varor du valt att behålla.

Läs mer