Provspela instrument hemma

När du ska välja ut vilket instrument som du ska köpa kan det vara en god idé att provspela det först för att se att det passar dig. Därför erbjuder vi dig att kostnadsfritt provspela ett eller flera instrument hemma under några dagar. Du kan antingen besöka någon av våra butiker för att välja ut vilka instrument du vill ta hem och provspela eller så kan vi skicka instrument till dig för provspelning - oavsett var i Sverigen du bor. Frakt tillkommer enligt de priser du finner under Köp- och leveransvillkor. Eventuell returfrakt står du själv för.

Om du vill ha instrument hemskickade för provspelning

  • Sök gärna i vår webbshop för att ta del av vårt utbud. Instrument som du kan få hemskickade för provspelning är på instrumentsidan märkt med en "prova hemma"-symbol. 
  • Ring någon av våra butiker och tala med en säljare så får du hjälp att välja ut ett lämpligt sortiment. Vår kunskap står till ditt förfogande.
  • Vi skickar instrumenten med Posten. Du får ett SMS när varorna kommit fram till ditt närmaste     Postenombud.

Villkor för instrumentprovning

Provtid: Provtiden är en vecka.

Skador ska anmälas: Eventuella anmärkningar såsom repor och dyl. bör ske omedelbart efter uppackning.

Torka av instrumenten innan retur: Vi håller inget enskilt provsortiment, utan bland de instrument du tar hem finns förhoppningsvis ett som du kommer att behålla. Därför är det också viktigt att de instrument som kommer tillbaka är i lika gott skick som när du fick dem.

Retur: Du väljer själv vilket typ av transport du väljer för ev. retur (Posten, DHL, Bussgods osv.) Om du exempelvis väljer Bussgods är det viktigt att du kryssar i tjänsten utkörning annars kommer vi att debitera dig i efterhand för att få paketet från deras terminal till butiken.

Tänk på att packa instrumenten noga. Notera hur de ligger när de kommer fram till dig. Försök att fixera instrumenten i etuiet så det inte skadas under transporten.

Läs mer